Новини

Навчання для жінок, які бажають почати власний бізнес чи волонтерський проект

18 січня 2018

АТОМ оголошує конкурсний відбір учасниць проекту «Яскрава ідея в її руках».

Центр соціальних ініціатив «АТОМ» запрошує жінок-волонтерок зі всіх областей України стати учасницями проекту «Яскрава ідея в її руках», який реалізується за підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва SDC.

Метою проекту є підтримка волонтерського руху в Україні шляхом сприяння жінкам у перетворенні власного досвіду, що набутий під час волонтерської діяльності, у майбутній успішний бізнес.

Для цього учасниці проекту будуть запрошені на 3 тренінги із розробки  бізнес-плану, що відбудуться у Львові у лютому і березні та у Києві в травні 2018 року. Також учасниці отримають індивідуальні консультації від бізнес-тренера, що допоможуть розробити бізнес-план для втілення власної ідеї. Про волонтерську діяльність учасниць будуть написані репортажі із фотографіями.

Кращі бізнес-плани отримають фінансову підтримку.

Щоб взяти участь у конкурсному відборі на участь у проекті необхідно заповнити АНКЕТУ

Відбір 20 учасниць проекту буде здійснюватися за такими критеріями:

- персональна мотивація до участі у проекті,

- попередній досвід волонтерської діяльності (мінімум 2 роки),

- готовність офіційно зареєструвати власний бізнес чи зареєструвати громадську організацію в Україні,- короткий опис власної ідеї/бізнес-ідеї (важливі вимоги: соціальна-важливість, інноваційність, політична коректність, чутливий підхід до питань конфлікту, гендерної рівності та врахування інтересів різних груп суспільства, особливо, найбільш вразливих),

- особистий внесок для реалізацію власної ідеї.

Про результати відбору буде повідомлено індивідуально після 1 лютого 2018 року.

З усіма запитаннями звертатися до керівниці проекту Ольги Шалайської за тел. 0972259852, мейл - atom.ngo@gmail.com