Новини

Допомога пораненим військовим: уся інформація на сайті «Герої АТО»

31 серпня 2016

Інформація про поранених військових, яким потрібна термінова допомога, відтепер на одному ресурсі – на сайті «Герої АТО».

Проект запрацював у 2014, він охоплює усі області, в яких збирають кошти для поранених військових. Основне завдання проекту – систематизація та збір інформації про усіх героїв АТО, яким потрібна допомога вже зараз.

У кожного з них своя історія. Вони живуть в різних куточках України, на когось вдома чекають діти, а хтось іще неодружений; когось мобілізували, а хтось все життя присвятив армії. Але усі вони отримали поранення у бою за єдність нашої держави.

Кожна наша гривня сьогодні потрібна цим мужнім хлопцям. З початку антитерористичної операції поранено більше 1430-ти українських військових. Багато хто з них зараз у важкому стані, і наша фінансова підтримка може врятувати їм життя.

Також, Ви можете допомогти проекту: додавати інформацію про поранених (розділ «Додати героя»), перевіряти номери карток, комунікувати із волонтерами, які відвідують хлопців у госпіталях, і оновлювати інформацію на сайті, чергувати на гарячій лінії психологом «Development foundation». Для цього контактуйте з адміністраторами через панель «Контакти».

Ми віримо у те, що хлопці одужають, стануть на ноги, успішно пройдуть реабілітацію. Для цього нам усім треба вже зараз докладати максимум зусиль. Разом ми зможемо усе!